Wie schrijft hier?

Noa Verhoeven

Mijn passie

Mijn passie is het promoten van robots op alle gebieden. Het doel van deze blog is om u te informeren en te inspireren over de wondere wereld van robots.

In mijn onderzoeks- en onderzoeksresultaten ben ik veel fascinerende feiten tegengekomen, die gerelateerd zijn aan deze wereld van robots. Het meest interessante feit is dat bijna ieder van ons een stofzuiger bezit. Ik weet dat je waarschijnlijk geen idee hebt waar ik het over heb. Een stofzuiger is een robotmachine die vuil en stof opruimt, die je in elke winkel kopen, vooral in grote steden als New York. Maar wat zijn de belangrijkste voordelen van deze machine? Nou, de belangrijkste voordelen zijn: 1) Het is niet luidruchtig (althans wanneer het goed wordt gebruikt); 2) Het is goedkoop; 3) Het is schoon. En 4) Het is draagbaar. Je het kopen als schoonmaakrobot.

Ik heb allerlei robotstofzuigers gezien, van de krachtigere stofzuigers (hoe krachtiger de reiniger, hoe stiller het is); meer bescheiden stofzuigers (met een soort motor). Naar mijn mening, dit artikel is de beste om in het gebied van stofzuiger robot.

Op sociale media vind je dat ik mijn ideeën voor een robothuis deel. Ik ben onlangs begonnen met het werken aan mijn eigen robothuis en ben een project gestart met mijn bedrijf, Robot Factory, en heb een aantal interessante ideeën voor de toekomst van robotica.

Ik ben op zoek naar een robot om een tuin te maken. Ik moet een te krijgen met 3D mapping vermogen. Ik zou graag een van de volgende kiezen: een robot met een robotvacuüm, een oude robot met een vacuüm, of een humanoïde robot. Er is wat informatie over de robot te volgen in mijn blog, dus ga het controleren. In de volgende blogpost deel ik mijn eerste ervaring van de robot. Ik heb gebruik gemaakt van een paar andere blogs in het verleden om te experimenteren met de stofzuiger. Zo succesvol zijn ze niet. Het was mijn eerste ervaring en ik voel me slecht.

Jongeren

Toen ik klaar was met school werkte ik voor een bedrijf dat robots produceert om rond het huis te stofzuigen. Ik begon te leren over robots omdat ik mezelf in deze positie bevond en wilde proberen om de wereld te veranderen door robots te gebruiken om dingen te doen die ik niet kon doen. Dus besloot ik een robot te maken en begon te leren hoe ik er een moest programmeren. Toen ik op school zat, was ik de enige robot in de klas. In het begin heb ik een eenvoudige gemaakt. Toen begon ik grotere te maken en ik was eindelijk in staat om iemand te vinden om me te helpen een robot waar ik echt goed mee was. Ik was ook in staat om mijn vriend te krijgen van mijn school, die was een ingenieur, hij sloot zich aan bij mijn team en gaf me de steun die ik nodig had om te beginnen.

Ik ben geboren in Nederland, nu woon ik in Nederland. Toen ik een baby was zag ik mijn vader thuis op een tapijt lopen en dacht: ik moet degene zijn die het laat gebeuren! Dit is mijn passie, en vandaag werk ik als consultant aan alle aspecten van robotontwikkeling, van onderzoek, testen en ontwerpen tot ontwikkeling, productie, installatie en management. Je zou me een industriële robot expert kunnen noemen. Als je iets nodig hebt, laat het me weten.

Mijn passie voor de technologie en de gemeenschap is altijd de drijvende kracht achter mijn werk geweest. Ik zie een duidelijke behoefte om mijn robot slimmer en flexibeler te maken voor verschillende toepassingen. Ik wil een betere gebruikerservaring bieden aan mensen met een handicap en een robot die het leven van gewone mensen kan verbeteren. De visie die ik heb is van een volledig autonome humanoïde robot die elk werk kan doen dat een mens kan. Ik zal er altijd naar streven om de toekomst van robots, mensen en menselijkheid in een veilige omgeving te houden.