Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor stofzuigerrobot?

Noa Verhoeven

Omdat het moeilijk is om een robot te ontwerpen die een groot prijsverschil heeft en ik denk dat robots zo'n prijsverschil moeten hebben. Betrachten Sieaußerdem den Stier Met Weegschaal Testbericht. Dus, laten we eens een kijkje nemen op een aantal van de robots die momenteel op de markt vandaag.

1. ZED (Robot voor het reinigen van de vloeren) ZED was een van de meest gebruikte robots in de markt, maar het behaalde geen succes in de consumentenmarkt. Het was te duur. De robot werd in Duitsland verkocht door Daimler-Benz en werd voor het eerst verkocht in de VS door GE. In het begin werd ZED gebruikt bij het reinigen van industriële en kantoorvloer in kantoorgebouwen. De omzet daalde echter en het bedrijf besloot de distributie in Europa te staken. Het heeft ook geen enkel succes geboekt op de markten van de landen waar het werd verkocht.

2. Als Folge ist es mutmaßlich stärker als Ladder Handdoekenrek. BLEB

Als voorbeeld van hoe het gebruik van AI een echte wereldapplicatie voor een robot kan opleveren, moeten we kijken naar de robot die al in Nederland wordt verkocht. Het heet BLEB. Zoals u weet, robots zijn een soort van intelligente machines en dat betekent dat het heel gemakkelijk is om een robotsysteem werken, zelfs met zeer zwakke software. BLEB heeft echter verschillende uitdagingen die veel werk nodig hebben om te overwinnen: het kan alleen werken wanneer de gebruiker op de knoppen drukt. Ook wanneer de gebruiker op de knoppen drukt, heeft de robot te maken met de elektrische stroom die wordt geleverd door de wandschakelaar, enzovoort. Om deze problemen op te lossen is de robot uitgerust met twee autonome softwaremodules: een slimme programmeermodule en een geheugen en een informatieopslagmodule. Ik wil graag praten over hen beiden in dit bericht. Dus, als je je afvraagt wat er zo speciaal aan BLEB, hier zijn enkele antwoorden:

Slimme programmeermodule

– deze module is geïnstalleerd in alle smartphones en tablets, omdat het de gebruiker de nodige informatie over het apparaat biedt, zoals de temperatuur, het huidige gebruik, het batterijniveau en de signaalsterkte van elke knop. Daarnaast geeft het ook informatie over de bedieningsmodi van de robot. Waar kan ik stofzuiger robot te krijgen? Het kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker (bijvoorbeeld, u ervoor kiezen om de temperatuur te veranderen van 80 °C naar 90 °C bij het uitvoeren op volle snelheid). Als de slimme programmeermodule is het zeer eenvoudig te bedienen en de interface is zeer eenvoudig. U hoeft geen codes uit het hoofd te leren om de robot te veranderen, tik gewoon op de bijbehorende knop en de computer detecteert de instelling en past de robot dienovereenkomstig aan. De gebruiker kan ook informatie invoeren over de instellingen in een internetzoekopdracht of gewoon schrijven in het tekstveld, dat automatisch wordt gevuld met de waarden. Het eerste en enige programma dat BLEB wordt geleverd met is de programmeermodule en dit is het programma dat is opgenomen met het apparaat. De programmeermodule is eenvoudig en heeft alles wat je nodig hebt om de smartphone of tablet te programmeren, evenals de stofzuigerrobot.

Met de programmeermodule voor BLEB u de programmeerinstellingen wijzigen en een nieuwe instelling toevoegen of een vorige instelling vervangen. Daarnaast wordt de BLEB geleverd met drie programmeermodi: programmeerbaar en programmeerbaar met de app, programmeerbaar in beide modi en programmeerbaar zonder de app. De programmeermodus is geschikt voor gebruik in een professionele setting. In deze modus kan de gebruiker de instellingen opslaan op de SD-kaart en het programma van de robot via een app. De programmeerbare modus is ontworpen voor eenvoudig gebruik en kan worden gebruikt in een thuisomgeving.