Waarom zijn er zoveel verschillende stofzuigersrobots?

Noa Verhoeven

Omdat het heel makkelijk te maken is. Ik wil niet zeggen dat ik het zelf gemaakt heb. Ik werd geïnspireerd door een goede vriend van mij, die eigenaar is van een goed bedrijf genaamd Pintail Robotics.

Pintail Robotics was het eerste roboticabedrijf in Nederland en ik weet niet zeker of hij zichzelf de uitvinder van de stofzuigerrobot mag noemen. Welke fabrikant voor stofzuiger robot is de beste? Pintail Robotics is een bedrijf waar alle mensen die met robots werken worden uitgenodigd om deel te nemen. In het begin betekent dit dat er veel concurrentie is tussen verschillende bedrijven en veel nieuwe ideeën. Maar naarmate de tijd verstreek en het bedrijf groter werd, was er nog steeds minder concurrentie en meer mensen. Op dit moment ben ik de enige die een fulltime baan heeft. Toen ik Pintail Robotics begon, was het gewoon een hobby. Sinds 2012 ben ik begonnen met schrijven over stofzuigerrobot. De eerste post was een post over mijn eigen machine, een stofzuiger die kan worden ingesteld om te draaien op een zeer lage snelheid (ten minste 30cm / s) en heeft geen vacuüm. Een tijdje geleden, toen ik begon te leren over dit onderwerp, leerde ik dat in vele delen van de wereld, het aantal stofzuigers is veel kleiner dan wat ze zijn in de VS (of zelfs Europa). Als de persoon die het nodig heeft niet over een enorm budget en is niet in een haast, hij of zij kan willen meer tijd doorbrengen met zijn of haar geliefde (of op zijn minst een mooi) huis. Als u binnen een paar dagen een aankoop moet doen, is er bijna altijd een goedkopere beschikbaar. Als je haast hebt, kun je altijd uren en uren doorbrengen op een stofzuigerrobot die veel werk zal doen. Dit bericht is onderdeel van mijn onderzoek over stofzuigers, vacuüm robot. Je vindt misschien niet alles wat ik te zeggen heb in mijn blog, maar je zult veel vinden. Toen ik in Nederland was, zag ik vaak stofzuigers die in mijn buurt werden gebruikt. De eerste die ik zag was in een zeer oud huis in een zeer klein dorp. De eigenaar van het huis wist niet dat de nieuwe stofzuiger zou worden gebruikt in het huis. Hij wist niet eens dat het nieuw was. Hij was verrast toen ik hem vroeg waarom hij een stofzuiger gebruikte. Hij was niet geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe. Na de verkoop hoorde ik van hem dat hij besloot om zijn huis te verkopen omdat hij de stofzuiger wilde verkopen en hij op zoek was naar een goede deal. Nadat we besloten dat we de nieuwe stofzuiger zouden kopen, was hij bereid om de oude te verkopen en kochten we de nieuwe. Dit was de eerste aankoop door ons. De stofzuigerrobot is gemaakt door een Nederlands bedrijf. De eigenaar was blij met de robot en vroeg me voor het ontwerp van de robot. Na een lange tijd kreeg ik het ontwerp en na enkele wijzigingen van het ontwerp, kan de robot alle gebruikelijke reinigingstaken uitvoeren. Das differenziert dieses Produkt auffällig von sonstigen Artikeln wie stofzuigerrobot. De robot is een goede maat voor het huis en de prijs was zeer goed. De robot is zo betrouwbaar dat ik niet kan wachten om het te gebruiken.

Ik ben niet erg goed geïnformeerd over de stofzuigers en het bedrijf dat deze robot heeft geproduceerd. Ik weet dat de robot is echt krachtig, dus ik denk dat het niet erg duur.