Inkomsten genereren

Noa Verhoeven

U bent niet verplicht om een aankoop te doen, maar gelieve te bevelen producten en diensten die we nuttig vinden, want dat zal anderen helpen de site te vinden en u helpen onze missie van het delen van duurzame kennis te ondersteunen. U ook direct aan ons werk doneren door een geschenk van alles op onze website te kopen.

Deze blogpost is onderdeel van een serie over stofzuigers. We gaan deze serie ook regelmatig updaten, zodat u op de hoogte blijven van de nieuwste en beste producten en diensten die op de markt te vinden zijn. We zijn een non-profit organisatie en we horen graag van je. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers om te helpen lopen onze blog. We zijn een team van vier mensen en we houden allemaal van het buitenleven. We hopen zoveel mogelijk geld te verdienen door te schrijven over dit soort producten. Wij zijn ook op zoek naar sponsors ter ondersteuning van onze voortdurende inspanningen om de blog gaande te houden en de website up and running. Als u dit project wilt helpen en ondersteunen, klikt u op de knop Doneren aan de rechterkant.

Affiliate link heeft een veel groter bereik dan een link naar de productpagina. Een link naar de site van de affiliate kan het product op hun site laten zien, wat betekent dat je geld verdienen met hun affiliate link. We hebben daar de afgelopen jaren verschillende voorbeelden van gezien. Hier is een voorbeeld van een advertentie waarin de fabrikant van de stofzuigers die werden geadverteerd was een concurrent van ons.

Een ander voorbeeld van een affiliate link van een product pagina was degene van waaruit een autodealer geadverteerd hun product. Ze hebben niet eens gezegd dat hun product was een stofzuiger. De advertentie bevatte een link naar een productpagina waar u het product kon kopen. De link bevatte geen informatie over het product en de dealer beweert nog steeds dat de link geen goedkeuring is. Hoe kunnen we dit voorkomen? Als u een website bent die probeert om geld van een verwijzing van een productpagina te verdienen, zult u filiaalverbindingen op uw productpagina moeten vermijden.