Hoe te testen

Noa Verhoeven

Je vindt nog steeds onze artikelen en berichten in je feed en zelfs in de reacties van de originele blogpost die je leest. Maar we willen niet dat je het gevoel hebt dat je een one-trick pony bent die alleen onze spullen te zien krijgt. We zullen terug zijn met een aantal interessante dingen over stofzuiger robot binnenkort, en we zijn blij met uw vragen over ons werk. Tot die tijd wil ik je voorstellen aan onze nieuwe blog, Stofzuigerrobottestcentraal, en laten zien hoe het bedrijf is begonnen.

Zie je, we zijn een elektronicamaker die stofzuigerrobots en accessoires online verkoopt. Het begon als een hobby die ik had voor een paar jaar tot de dag kreeg ik een idee om onze productlijn uit te breiden naar meer gebieden. Ik denk dat de meesten van ons zijn nieuwsgierig naar hoe dingen werken, en wat maakt ze teek. Ik ben een nieuwsgierig persoon, ook, en ik dacht dat het leuk zou zijn om te zien wat we kunnen doen met ons nieuwe product. Dus dat is wat we deden.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we onze tests doen zonder dat we ver hoeven te reizen. De blog zal worden uitgebreid in de komende maanden. Het zal vooral gericht zijn op de wetenschap van stofzuigers. Ons team is ook van plan om in de toekomst een boek over ons werk over dit onderwerp te publiceren. We denken dat het geweldig zou zijn als dit boek zou kunnen worden over al onze projecten.

Voor de afgelopen maanden, de stofzuiger wereld is in rep en roer na het Japanse bedrijf, Maru kondigde een faillissement vorige maand. Het bedrijf ging failliet nadat zijn aandelen in waarde waren gedaald en het bedrijfsmodel in twijfel werd getrokken. In reactie op dit nieuws, veel mensen zijn posting over hun eigen pogingen om stofzuigers te gebruiken in hun huis. Wat interessanter was dan deze inspanningen was dat sommige mensen hetzelfde idee hadden, maar nooit in staat waren om het te voltooien. De stofzuigers die ik heb gevolgd zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk of de VS, niet in Japan of China.

We testen al jaren stofzuigers. Vandaag presenteren we u het meest complete rapport ooit gepubliceerd door een stofzuiger robot testlaboratorium.

We hebben honderden tests uitgevoerd en tienduizenden stofzuigersrobots geanalyseerd. Naarmate het aantal nieuwe beoordelingen toeneemt, neemt ook de complexiteit van onze tests toe. Dit doet ons geloven dat dit verslag een aanzienlijke impact zal hebben op de markt. Het eerste en beste ding om te doen is het volgen van alle richtlijnen in het artikel (bijvoorbeeld, volg alle aanbevolen tests, verslag van de resultaten nauwkeurig en consistent, en doe de tests met verschillende soorten robots). Ten tweede raden we u aan het volgende artikel te lezen: Het is belangrijk om uw nieuwe stofzuigers goed in de gaten te houden. Daarom hebben we een gids gemaakt die u zal helpen begrijpen hoe stofzuigers werken. We hebben het artikel gemaakt om u te helpen met de volgende taken:

We hopen anderen te inspireren en te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen onderzoeksprojecten over dit onderwerp, en om de huidige kennis over het onderwerp te verbeteren.

Voor een meer gedetailleerde uitleg van de wetenschap, zie onze video hieronder, en ook een paar interessante citaten uit onze reviews en tests.

" Ik ben blij te kunnen melden dat onze nieuwe stofzuiger nu de eerste is die tot 6 liter water kan stofzuigen in een looptijd van 2,5 uur. We zijn blij met ons nieuwe model. Het is een stuk minder lawaai en een beetje makkelijker te bedienen dan zijn voorganger. En we hebben het nog gemakkelijker gemaakt om het vacuüm te installeren door een montageplaat in de vloer te plaatsen, zodat u niet aan het einde van de cyclus de vloer hoeft op te stijgen, zet het gewoon op zijn plaats.